Ako funguje katRande?

Manuál efektívnej komunikácie na katRande 2. časť

Portál KatRande je navrhnutý tak, aby ste ho mohli jednoducho a pohodlne hľadať životného partnera. Náš katRande tím robí všetko pre hladký chod a zabezpečenie vysokej úrovne a serióznosti. Katolícka zoznamka katRande je vybavená certifikátom vysokého stupňa zabezpečenia.

V krátkosti Vám opíšeme jej najdôležitejšie funkcie:

Domov

Po prihlásení vo Vašom  používateľskom konte na KatRande, sa dostanete do sekcie Domov. Prostredníctvom fotografií môžete spoznať nových členov a tých, ktorí sú práve on-line.

Noví členovia pribúdajú každý deň a týmto spôsobom ich nemôžete prehliadnuť.

V kolónke Narodeniny uvidíte tých, ktorí v týchto dňoch oslavujú svoj sviatok. Ak im chcete zablahoželať, stačí  vybrať fotografiu, zobraziť profil a poslať osobný odkaz. Na katRande máme aj zopár „narodeninových“ párov. https://www.katrande.org/index.php?id=168&details=zwqvCGkQ  

V rubrike Páči sa mi sú členovia/členky, ktorým ste dali „like“. Dotyční/dotyčné sa o tom nedozvedia, ale ak si dáte „like“ navzájom, upozorníme Vás oboch o tejto vzácnej zhode diskrétnym mailom. Nižšie na stránke nájdeme v rubrike Čo je nové? zaujímavé články o vzťahoch a informácie o novinkách na katRande, Evanjelium na dnes, prehľad pripravovaných akcií pre slobodných a diskusie vo fóre. Posledné dve spomenuté sú výzvou aj pre vás.

Profil

Do Profilu zadajte údaje, ktoré chcete zdieľať s inými členmi. Tak si môžu o Vás vytvoriť prvý dojem. A nezabudnite pritom na fotografiu, ktorá Vás vystihuje. Tá totiž povie viac, ako tisíc slov... Údaje zadajte a uložte – a hotovo! Zmeny je možné urobiť kedykoľvek. To aj odporúčame, raz za čas si aktualizovať údaje v profile.

Test zhody

S naším kresťansky orientovaným Testom zhody si môžete overiť základnú zhodu medzi Vami a ostatnými členmi. Otázky týkajúce sa charakteru, životného štýlu a základných postojov sú v popredí. Niektoré populárne zoznamky majú tiež testy, ale len katRande test Vám umožní zamerať sa na podstatné otázky a témy, ktoré sú dôležité pre úspešný vzťah. Test zhody môžete aktivovať v sekcii Profil. Povzbudzujeme Vás k tomu, aby ste si našli čas na jeho vyplnenie, prostredníctvom neho môžete vyhľadávať partnerov podľa stupňa zhody. A potom už len čakať na výsledky zhody s konkrétnymi členmi katRande.

Diskusné fórum

Na tomto fóre máte príležitosť k interakcii s ostatnými, diskutovať a priniesť nové myšlienky. Spoznáte veľa milých ľudí. Každý člen môže sám vytvárať nové témy. Je to jednoduché a zábavné!  

Pripravované akcie

V našom kalendári nájdete odkazy na akcie, semináre či udalosti, ktoré sú zaujímavé pre kresťanských singlov. Každý člen tam môže pridať termín akcie vo svojom okolí. Samotné KatRande pravidelne pozýva na stretnutia a voľnočasové aktivity.

Funkcia hľadania

Ako nájdem partnera, ktorý sa ku mne hodí? Naša funkcia vyhľadávania Vám umožní hľadať partnera podľa dôležitých kritérií, napr. veku, vzdelania, vzdialenosti od Vášho bydliska, alebo podľa záľub. Vzhľadom k tomu, že katRande funguje vo viacerých európskych  štátoch, môžete jedným kliknutím vstúpiť na zoznamku vybratej krajiny.

Nájdené profily  môžete organizovať a prezerať jednotlivo podľa posledného prihlásenia, zodpovedajúceho výsledku Testu zhody alebo veku. Profily jednotlivých členov sú veľmi výrečné!

Chat

Jednoduché a rýchle a spontánne nadviazanie komunikácie umožňuje chat. Je to rýchly „pokec“, ktorý môžu vidieť iba dvaja členovia. Stačí len vybrať člena z displeja "Kto je online" - a môžete chatovať. Aj chat v skrytom režime je možný, takže  ostatní členovia nezistia, či ste online. Aktivovať si môžete aj skupinová chat alebo sa ľahko zapojiť do existujúcich diskusií. Je to jednoduché a zábavné.

Gudrun Kugler  

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom