List srdca Kráľovnej Pokoja v Medžugorí

Milí priatelia,

máte úctu k Panne Márii a pútnemu miestu v Medžugorí? Ale nepodarí sa vám tam v najbližšej dobe dostať? Začína najVäčší týždeň v roku. Ponúkame vám možnosť napísať list srdca Kráľovnej Pokoja v Medžugorí.

Budeme Vašimi poslami! Napíšte nám vaše prosby alebo poďakovania a my ich odovzdáme v Medžugorí komunite Cenakolo. Členovia sa modlia za všetky úmysly a potom ich odnesú k Panne Márii na Podbrdo. Vaše úmysly nám napíšte na adresu: office@katRande.org  

Ročné posolstvo Mirjane Dragičevičovej-Soldovej z Medžugoria, 18. 3. 2019

„Deti moje, ako matka, ako Kráľovná pokoja vás pozývam, aby ste prijali môjho Syna, aby vám mohol udeliť pokoj duše, aby vám mohol udeliť to, čo je spravodlivé, čo je pre vás dobré. Deti moje, môj Syn vás pozná. On žil život človeka a zároveň Boha, neobyčajný život – ľudské telo, božský duch. Preto, deti moje, kým sa môj Syn na vás pozerá svojimi Božími očami, preniká do vašich sŕdc. Jeho nežné, láskavé oči hľadajú vo vašom srdci seba. Deti moje, môže sa v nich nájsť? Prijmite ho, a potom chvíle bolesti a utrpenia sa stanú chvíľami nežnosti. Prijmite ho a budete mať pokoj v duši, budete ho šíriť všetkým okolo seba, a to je pre vás teraz najdôležitejšie. Počúvnite ma, deti moje.

Modlite sa za pastierov, za tých, ktorých ruky požehnal môj Syn.

Ďakujem vám.“

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom