Manuál efektívnej komunikácie

séria článkov na pokračovanie (úvod)

On-line zoznamovanie je iné ako to prirodzené, naživo. V niečom náročnejšie, v inom zasa jednoduchšie. V súčasnej dobe sa zoznamky stávajú miestami, kde sa zoznamuje čoraz viac single, obzvášť v tomto čase izolácie kvôli šíreniu korona vírusu.

Napísali sme pre Vás Manuál efektívnej komunikácie, ktorý Vám pomôže vytvoriť si atraktívny a pritom pravdivý profil, predstavíme Vám rôzne spôsoby komunikácie na katRande, ale hlavne to, ako efektívne komunikovať: Čo je v profile najdôležitejšie? Ako zaujať ženu, ktorá sa mi páči? Koľkým ženám môžem napísať naraz? Aká fotka v profile je najlepšia? Prečo mi nikto nepíše? Poprípade: Napísal som desiatkam žien, ale žiadna neodpísala. Kde robím chybu? S koľkými mužmi mám komunikovať naraz? Kedy ju pozvať na prvé rande naživo? Čo je slušné a čo už dotieravé? Čo urobiť, keď ma niekto otravuje? Ako slušne napísať, že nemám záujem? Ako zistiť, že mi niekto klame? atď.

Manuál sme pripravili v spolupráci s úspešnými pármi, ktoré sa zoznámili na katRande, komunikáciou s Vami, ale aj radami psychológov a koučov venujúcich sa vzťahovej komunikácii.

Na začiatok by ste si však mali byť úplne istý, že ste na správnom mieste a nič Vám nebráni v hľadaní životnej lásky. https://www.katrande.org/index.php?id=168&details=Zb1ish0k

Vaše názory, otázky píšte na našu mailovú adresu: office@katRande.org

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom