Urobila som krok, aby Pán Boh mohol konať

Príbeh lásky Aďky a Karola

Pohlaď Aďka: Hoci nie som príliš veľká fanúšička zoznamiek, pred časom prihlásila na katRande. Dôvod bol prostý, cítila som sa sama a podľa hesla: „Pomôž si človeče, aj Pán Boh ti pomôže.“ Rozhodla som sa, že vyskúšam aj túto cestu, hoci s tým nie som veľmi stotožnená. Celé som to brala bez väčších očakávaní možno aj preto, že som dúfala že svojho MUŽA stretnem hoc aj niekde v autobuse, no nie na internete. Virtuálny svet mi veľmi nevoňal, ale urobila som krok preto, aby Pán Boh mohol konať. Rozhodla som sa však, že ja nebudem nikoho oslovovať, ale budem čakať na bojovníkov. :-) A aj tak bolo, traja muži napísali, no už po pár vymenených správach som vedela, že "tudy cest nevede". A tak som sa odmlčala a vzdala to s konštatovaním, že som príliš komplikovaná a možno trochu vyberavá :-). Alebo je nejaká iná chyba v programe. No napriek tomu som sa z katRande neodhlásila a čakala som kým mi členstvo vyprší samo.

Asi 3 dni pred koncom trojmesačného členstva som sa išla pozrieť na svoj profil a zbadala som správu od Karola. Keďže mal dosť odvahy napísať, odpísala som mu niečo v tom znení, že ja už na tejto zozname končím, ale ak chce môžeme si napísať mail. On súhlasil, čo ma vlastne potešilo, a tak sme si vymenili par správ. Keď sa na to pozriem spätne, uvedomujem si, že Karol bol veľmi trpezlivý pri čakaní kým mu aj na mail odpíšem, pretože som v tom čase bola v celkom fajnom kolotoči povinnosti. Bola som prekvapená, že ma niekto takú vydrž, preto som  sa rozhodla, že by som sa s nim aj rada stretla.

Karol bol muž činu

A prišiel ten deň. On bol na školení v BA, kde študujem, a tak padol návrh na stretko na vianočných trhoch. Mala som celkom rešpekt z tohto v podstate rande na slepo, no po chvíli s ním, som vedela, že strach mať nemusím. Karol bol veľký džentlmen a hlavne ZHOVORČIVÝ. Dve či tri hodiny s nim mi ubehli ako nič a keď som kráčala na byt, tak jedine čo mi išlo mysľou bolo: "wau, dúfame, že sa ešte ozve." Netrvalo dlho a prišlo pozvanie do kina, na volejbal, na ples. Krásny čas. Jeho džentlmenstvo vôbec neslablo. A čo sa mi veľmi páčilo bol, že bol mužom činu. Chcel, aby sme sa lepšie spoznali,  a tak zrazu prišiel len tak do BA, aby sme sa mohli porozprávať. Po každom rozhovore som bola očarená stále viac, spoznávala som ho a zisťovala, že je to človek, na ktorého sa môžem vždy obrátiť, spoľahnúť sa a hlavne DÔVEROVAŤ mu. Tajne som dúfala, že z toho niečo bude. A v tom to prišlo, na jednom rande ma chytil za ruku, pozrel sa mi do oči a spýtal sa ma, či chcem byť jeho priateľka. A ja cela šťastná (vtedy som mu asi aj skočila do reči) som mu povedala, že chcem.

Ešte je to čerstva láska, ale rozhodli sme sa, že budeme o ňu bojovať. A veríme, že keď pozveme Pána do tohoto vzťahu, aby bol jeho centrom, tak sa nám to aj podarí. Preto, keď čítate tento príspevok, môžete sa za nás pomodliť, aby všetko išlo tak ako Pán Boh bude chcieť.

No a ja, večná skeptička voči zoznamkám, ďakujem projektu katRande, za to že spájajú ľudí. Vytrvajte! Vaša ex-členka Aďa.

Pohľad Karol: Aďka sa mi veľmi páčila na profilovej fotke a prekvapila ma naša zhoda. Mali sme 87%, čo bolo u mňa najviac. Ale dlho neodpisovala, lebo nechodila na stránku. Teraz viem, že mala hektický čas. Avšak hneď je prvá správa bola milá a zakrátko sme si písali listy mailom. Na prvé stretnutie som si musel chvíľu počkať, ale stálo to za to. Máme veľa spoločného. Môžeme sa len tak prechádzať a stále sa rozprávame. Spoznávam jej vlastnosti a žasnem ako veľa vecí sa mi na nej páči. Pri našom šiestom stretnutí som ju požiadal o chodenie. S radosťou súhlasila. Spoločne sa snažíme budovať náš vzťah.

Ďakujeme všetkým z katRande, že pomáhajú nezadaným nájsť svoju lásku.

Karol  

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom