Zoznamka nie je supermarket

buďte aktívny

Ešte donedávna mnohí ľudia online svet vnímali ako priestor, ktorý nie je skutočný, resp. vedia sa bez neho zaobísť. Pandémia korony však tento pohľad zmenila. Ulice sú prázdne a komunikáciu naživo sme vymenili za monitory laptopov, mobilov. Bez aplikácii zoom, meet, skype sa cítime odrezaný od sveta pracovne, spoločensky aj osobne.

Vidíme to aj na katRande. Zvýšil sa počet nových a aktívnych členov. Veľmi nás teší fakt, že za posledný mesiac vnikol rekordný počet párov, ktorí sa zoznámili na katRande.

Ak ste sa aj Vy rozhodli, že chcete v online priestore fungovať, urobte to naplno. Nie na 30 percent, či 60 ale na 100 percent.

Netrdíme vám, že na katRande určite spoznáte lásku svojho života, ale garantujeme Vám, že ak budete aktívny, spoznáte nových ľudí, seba samého,  zistíte akého partnera hľadáte a akého určite nechcete. Môžete sa stať aj láskavejším a zrelším človekom.

Zistíte, že byť single nie je hanba, že ste v spoločnosti krásnych, múdrych a duchovných ľudí, ktorí rovnako ako vy hľadajú svoje povolanie, majú rovnaké otázky aj problémy ako Vy. 

Čo potrebujete k úspešnému fungovaniu na katRande?

- Buďte slobodný nielen oficiálne, ale aj v srdci. Modlitbou, prijatím a odpustením zahaste tlejuci popol bývalých vzťahov. Je veľmi zraňujúce, keď ľudia odchádzajú zo sľubne sa rozvíjajúceho vzťahu, pretože nemajú vyriešený bývalý vzťah.

- Buďte aktívny. Pasívnych členov si len veľmi sporadicky niekto všimne. Nečakajte, kým Vás niekto osloví, ale píšte aj Vy.

- Rozšírte svoje obzory. Aj 400 km od vás môže žiť úžasná žena alebo muž, vzdialenosť je dnes už len výhovorka.

- Vek berte s rezervou, je to len číslo, za ktorým človeka Poznáme až príliš veľa pevných vzťahov, kde má žena aj o 10 rokov viac ako muž, napr. Vinceovci. A klape im to na výbornú.

- Váš profil je alfou komunikácie. Dovoľte ostatným, aby Vás cez Váš profil spoznali a zaľúbili sa do Vás.   

katRande tím

Foto: freepik

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom