Pomoc

Ako si zmením užívateľské meno?

Ak si chcete z akéhokoľvek dôvodu zmeniť Vaše užívateľské meno, kontaktujte administrátora, túto zmenu je oprávnený robiť len on: office@katrande.org

 

Čo mám robiť, keď sa chcem stať aktívnym členom katRande?

Po registrácii na katRande máte status „nový člen“, ktorý je časovo neobmedzený. Váš profil vidia všetci členovia katRande, rovnako Vy môžete spoznávať ostatných členov. Máte možnosť čítať príspevky na fóre a prijímať správy, ale nebudete môcť na nich odpovedať, ani písať správy iným. Ak si chcete využívať všetky služby našej zoznamky: vidieť jasne fotografie členov katRande, odpisovať na správy a kontaktovať iných členov, písať príspevky na fórum, môžete si aktivovať členstvo zaplatením trojmesačného alebo ročného členského poplatku. Nájdete ho vo svojom profile pod názvom „Aktivovať členstvo“.

Čo sa stane, keď si neobnovím svoje členstvo?

Váš profil zostane aj po uplynutí členstva, ale zmení sa na "pasívny profil". Stále môžete použiť katRande  vyhľadávač, prečítať si príspevky z fóra a prijímať správy, ale nebudete môcť na nich odpovedať, ani písať správy iným. Svoj profil môžete kedykoľvek aktivovať znovu, rozšírením členstva.

Ak si členstvo nechcem predĺžiť, musím to oznámiť?
Členstvo v katRande nie je automaticky obnovené, ale pokračuje ako členstvo pasívne. Pasívne členstvo je zadarmo, a môžete sa kedykoľvek rozhodnúť, že ho opäť aktivujete alebo ho môžete úplne vymazať.

Ako môžem nastaviť, aby sa "pasívni" členovia neobjavovali v mojom vyhľadávaní?
Ak chcete, aby sa Vám pri vyhľadávaní objavili len aktívni členovia, môžete si to v priečinku „Nájsť partnera“ nastaviť kliknutím na „Ukázať len aktívnych členov“. Ak sa rozhodnete, že chcete kontaktovať aj pasívnych členov nezabudnite, že hoci Vy im napísať môžete, ich pasívne členstvo im neumožňuje odpovedať. Možno ich však práve správa od Vás bude motivovať k aktivácií plnohodnotného členstva.

Čo znamenajú písmená na fotografiách profilu?
Tieto skratky sú "medzinárodné poznávacie značky áut" krajín katolíckej platformy – kathTreff. Podľa nich môžete ľahko identifikovať, z ktorej krajiny pochádza člen, ktorého profil vidíte vo vyhľadávači alebo na chate.

Zoznam kódov krajín v Európe:
(B) Belgicko
(BG) Bulharsko
(DK) Dánsko
(D) Nemecko
(EST) Estónsko
(FIN) Fínsko
(F) Francúzsko
(GR) Grécko
(IRL) Írsko
(I) Taliansko
(HR) Chorvátsko
(LV) Lotyšsko
(LT) Litva
(L), Luxembursko
(M), Malta
(NL) Holandsko
(A) Rakúsko
(PL) Poľsko
(P), Portugalsko
(RO) Rumunsko
(S) Švédsko
(SK) Slovensko
(SLO) Slovinsko
(E) Španielsko
(CZ) Česká republika
(H), Maďarsko
(GB) Spojené kráľovstvo
(CY) Cyprus

Ako môžem vymazať svoj profil?

Ak chcete odstrániť svoj profil, prihláste sa prosím a kliknite na Domov.  V pravom hornom rohu kliknite na vaše užívateľské meno. Na ľavej strane je potom: "Môj účet" a "Zrušiť účet". Kliknite na "Zrušiť účet" odkaz. Teraz máte možnosť poskytovať dôvod zrušenia vášho účtu, a tak nám zanechať odkaz. Potom kliknite na tlačidlo v dolnej časti "Zrušiť". Tak sa stane váš profil neviditeľný pre ostatných členov. Ak si to jedného dňa rozmyslíte, môžete aktivovať svoj účet prihlásením sa znovu v nadväznosti na konkrétne opatrenia. Pre vynulovanie obráťte sa na našu podporu: office@katRande.org

Ak máte akékoľvek otázky alebo problém, obráťte sa na nás: office(at)katrande.org