Muži na ťahu,

... alebo, ako nájsť tú pravú

„Niektorí muži na zoznamke mi pripomínajú rybárov. Prídu k rybníku, sadnú si na stoličku, hodia návnadu (vytvoria si profil) a čakajú... Oni však nemajú byť rybármi, ktorí pasívne čakajú, ale lovci, ktorí aktívne hľadajú...“  (Monika, členka katRande)

Emancipácia žien ovplyvnila formy verbálnej i neverbálnej komunikácie medzi mužmi a ženami. Stále však platí, že muž je ten ktorý, iniciuje komunikáciu a ženy čakajú, kým ich muži oslovia (hoci existujú výnimky a nie je na tom nič zlé).

Samozrejme, prvé oslovenie, nadviazanie kontaktu alebo dvorenie by malo byť na úrovni.

Dôležité je vedieť, koho hľadáte.  

Zaľúbite sa na prvý pohľad? Ste z tých, ktorých najviac upúta fotografia, alebo hľadáte niekoho, s kým si bude rozumieť na základe podobných názorov a záujmov. Je pre vás dôležitý vek? Hľadáte mladšiu alebo staršiu partnerku. Ste ochotní, ak to bude nutné presťahovať sa?

Už ste ju našli ale váhate, ako ju osloviť?

Každý muž pred tým, ako osloví ženu sa najprv pozrie do zrkadla a až keď je spokojný, s tým čo vidí, osloví ju. To isté platí aj na zoznamke. Vyplňte si starostlivo profil a vložte fotografiu, s ktorou budete spokojný. Žena, ktorú oslovíte bude chcieť vedieť, s kým ma dočinenie.

Buďte pravdivý – nemárnite klamstvom svoj ani jej čas, lož má krátku životnosť.

Buďte galantný – Žena nehľadá neokrôchanca, ale gentlemana. Slovami sa dá vyjadriť veľa. Nielen obsah, ale aj forma hovorí  tom aký ste.

Nebojte sa sklamania -  Buďte pripravený na to, že nie každá žena, ktorá sa páči Vám, bude opätovať Vaše sympatie. Ani v bežnom živote to tak nefunguje. Každý deň však na našej stránke pribúdajú noví členovia, preto vám odporúčame sledovať nových členov.

A nezabudnite: pasívna členka nie je tá, ktorá nehľadá životného partnera, ale čaká na to, kým ju niekto osloví. Možno práve vy budete tým, na ktorého čaká.

Ste na ťahu...  

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom