Láska z vlaku s katRande

Anka a Marián

Milé katRande, 

ďakujeme vám, že sme sa vďaka vám našli. Mariána som spoznala na mojej ceste vlakom do práce a z práce. Každý deň cestujem dokopy viac ako hodinu a pól a odvtedy, čo som sa zaregistrovala na katRande sa cesta vlakom stala nie len časom modlitby, ale aj hľadania lásky.

Anka: Môj každodenný vlakový rituál bola modlitba a pozeranie profilov na katRande. Pohodlne na mobile, aby som mala každý deň prehľad o nových členoch. S niekoľkými mužmi som si písala, ale až s Mariánom som mala pocit, že ho chcem stretnúť naživo. Napísala som mu prvá. Pár dní som váhala, ale môj vnútorný hlas ma presvedčil. Mobil si asi nechám na pamiatku, lebo boli dni, kedy som sa bez neho nepohla ani na krok, s takým napätím som čakala na jeho správu. Keď sa náš vzťah zintenzívnil, poslali sme si denne aj 80 správ.    

Marián: Anka mi napísala krátku a jednoduchú správu. Na nič sa nehrala. Z môjho profilu sa dozvedela, že mám veľmi rád chvály a pravidelne chodím do jedného spoločenstva. Začali sme si o tom písať. Na našom druhom stretnutí sme na chvály išli spolu, prosili a chválili Boha. Bolo to neopisateľné.

Toto je naše svedectvo pre vás. Boh plní túžby našich sŕdc, dokonca oveľa viac, ako sme dúfali. 

Keď túžite po láske, využite čas aj spôsoby, ktoré vás Boh každý deň dáva. Len kráčajte s otvorenými očami, ušami a srdcom a ostatné nechajte na Neho.

Anka a Marián

Ilustračné foto: databaza Pixabay

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom