Knihy o vzťahoch

Pomaly sa končí marec, mesiac kníh. Kníhkupectvá sú zaplnené stovkami kníh na rôzne témy. A to už nespomíname elektronické knihy. Výnimkou nie sú ani police s knihami o vzťahoch.

Prehýbajú sa knihami v slovenčine i češtine. Ktorú z nich si prečítať?

Bestseler Muži sú z Marsu, ženy z Venuše od Johna Graya, Lásky jako životní styl či Päť jazykov lásky od Garyho Chapmana?

Alebo knihy s provokatívnym názvom Prečo muži milujú potvory?, Čo by mali muži (podľa žien) vedieť, Si ten pravý?

Nájdeme tu aj knihy, ktoré sú doslova „návodmi“ na úspešný vzťah ako Tajemství lásky, Muž a žena – návod k použití, Jak být dokonalý gentleman, Návod na manželstvo.

A čo tak knihu z oblasti vzťahov a spirituality ako Čo živí lásku od Anselma Grüna či Hranice chození od Henryho Clouda alebo Budem ťa milovať a ctiť od Richarda Vašečku.  

Máte knihu o vzťahoch, na ktorú nedáte dopustiť a je na čestnom mieste vo vašej knižnici? Ktorá kniha vám pomohla spoznať a viac pochopiť svet druhého pohlavia?

Chceli by ste sa podeliť s nejakými konkrétnymi myšlienkami, ktoré vás najviac oslovili? Budeme radi, ak sa zapojíte do diskusie na túto tému v našom Fóre v rubrike Knihy o vzťahoch a obohatíte ju svojim názorom.

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom