Koľko párov sa zoznámilo cez katRande?

To je najčastejšia otázka, ktorú dostávame.

Pýtate sa nás to vy, naši členovia, potencionálni záujemci, ale aj média. Aká je šanca, že si single nájde životného partnera na zoznamke? Koľko percent mu dávame? Je katRande tá pravá zoznamka? Rozumieme vám! Kto by chcel míňať energiu, peniaze a hlavne čas na mieste, kde je malá pravdepodobnosť spoznať toho pravého/ tú pravú.

Na zisťovanie vašej a zároveň aj našej úspešnosti máme vytvorený systém, postavený na spätnej väzbe členov, ktorí sa z katRande odhlasujú. Zisťujeme, či si našli partnerov na katRande, inde alebo mali na odhlásenie iný dôvod. Tento systém však funguje len čiastočne a štatistika zlyháva. Súhlasíme s výrokom Georga Bernarda Shawa: "Poznám tri druhy klamstva: malé klamstvo, veľké klamstvo a štatistika“.

Podľa čoho to vieme spätná väzba na katRande zlyháva? Z náhodných stretnutí, kde nám hovoríte, že poznáte niekoľko párov, ktoré sa zoznámili cez katRande, zblúdilých mailov, či keď zistíme, že  naši členovia sú už „zadaní“. Alebo dokonca keď za nám prídete poďakovať, že ste sa zoznámili na našej akcii. Oficiálne však tieto mená nie sú v štatistike úspešných...

A hoci by sme boli radi, keby sme vedeli, koľko párov sa cez katRande zoznámilo, rozumieme vám. Vieme, že keď sa zaľúbite a začnete randiť mimo katRande, všetko ostatné je už nepodstatné, malicherné...

Na štatistike nezáleží! Vy ste jedineční a aj vaše príbehy sú jedinečné. Žiadna pravdepodobnosť Vám nezaručí, že si katRande nájdete životnú lásku.

Vytvorte si pravdivý profil, zložte fotku, komunikujte a zvyšok už nechajte v modlitbách na Božiu vôľu!

P.S.  Budeme radi, keď nám dáte vedieť, že ste našli manželského partnera na katRande.

Vaša radosť bude aj našou radosťou.

S láskou,

Váš katRande tím

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom