Dámska volenka katRande

Podľa slovníka slovenského jazyka je dámska volenka - možnosť ženy, voliť si do tanca partnera. My vám chceme navrhnúť dámsku volenku na katRande. Ponuka platí od dnešného dňa až do konca mája.

Možno si hovoríte, že táto výzva nie je pre Vás. Veď ženy majú čakať, kým ich osloví muž. A možno je táto výzva práve Vás, aby ste sa vzdali jedného zo stereotypov.

Mnohí z nás sú zo starej školy, kde „dáma čaká, kým ju gentleman osloví.“

Všetci však vieme, že tak, ako nenájdeme dvoch rovnakých ľudí, tak nenájdeme dva rovnaké príbehy lásky. V reálnom živote muži často čakajú na prvý signál od ženy, až potom naberú odvahu osloviť ju.

Na tieto vzorce správania však na internetovej zoznamke čo najskôr zabudnite! Komunikácia on-line je oveľa náročnejšia ako osobná. Chýba 3 dimenzionálny vizuál, neverbálna komunikácia, signály pre naše srdcia alebo rozum, ktoré nám hovoria „je tu niekto zaujímavý“. 

Zmeňte teda svoje zmýšľanie, aby mohla byť on-line  komunikácia plnohodnotná.

Dámy, neváhajte a oslovte muža, ktorý Vás niečím zaujal. Možno ste v jeho profile našli zaujímavú informáciu, ktorá vás spája alebo je vám jednoducho sympatický.

Páni, keď vás dáma osloví, neznamená to že vás chce „zbaliť“, chce vás len lepšie spoznať.

Čo to teda v praxi bude znamenať? Rovnako ako pri tanci. Ženy, už nemusia stáť v kúte a dúfať, že ich niekto „vyzve k tancu“. Aj ony môžu prevziať iniciatívu. Krátkou správou či blahoželaním k narodeninám. To však neznamená, že muži musia ostať pasívni...

Nech sa páči, dámska volenka sa začína!

Na váš názor sme zvedaví. Napíšte nám ho na Fórum /Spoločenstvo na našej stránke katRande. Veríme, že na túto tému vznikne plodná a zaujímavá diskusia.

Prajeme vám požehnaný čas a nové zážitky z aktívneho zoznamovania.

katRande tím

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom