Ako prežiť Valentína, keď ste single?

Valentínsky darček

Je tu opäť Valentín! A vy ste sama/sám ... Škoda! Zatiaľ čo iní behajú po obchodoch a nakupujú pre svoje polovičky darčeky, vy hľadáte plán prežitia. Pamätajte si, že komerčný priemysel urobil zo sviatku sv. Valentína najlukratívnejší deň v roku. Nedovoľte, aby vás iní diktovali ako ho máte prežívať!

Urobte niečo dobré pre druhého

Skutočná "Láska" nie je obmedzená len na jedného partnera: prejavte malú láskavosť priateľovi, alebo niekomu, koho máte radi. Často stačí malá pozornosť, odkaz, čokoláda, pozvanie na pivo, sms či obrázok a vášmu blízkemu spríjemnite deň.

Urobte niečo dobré pre seba

Nezabúdajte že máme „milovať svojho blížneho ako seba samého.“ Mnohí z nás seba samého odkladáme na druhú koľaj. Nebuďte dnes smutný. Urobte niečo pre svoje telo alebo dušu. Choďte ku kaderníčke, kozmetičke, alebo do fitka, či na masáž. Jednoducho niečo, čo máte radi.Choďte na rande s Bohom Váš milovaný je Pánom sveta. To znie dobre!

Na sviatok svätého Valentína choďte na rande s Bohom

Povedzte Bohu svoje priania a poproste ho, aby vás vypočul! Potom ho počúvajte. Nechajte ho objímať a milovať vás. A váš Valentín bude dobrý. :-)

Túžba po láske je láska. A hľaď, už si zachránený, keď sa pokúšaš putovať láske naproti. (Exupéry)

katRande tím

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom