speeddating.katrande.org

Nový web

Milí priatelia,

s veľkou radosťou, hrdosťou a vďačnosťou Bohu vám predstavujeme našu novú web stránku na speed datingy katRande: https://speeddating.katrande.org/ Zoznamovacie večery organizujeme od roku 2017 a hoci sme mali viac ako rok prestávku kvôli epidémii kovidu, na speed datingoch katRande sa stretlo 1259 účastníkov, ktorí mali 2266 zhôd.

Dnes, na sviatok svätej Rity, patrónky každodenného života, ale aj komplikovaných vzťahov, otvárame novú kapitolu. Na stránke nájdete informácie o tom, čo je to speed dating, ako prebieha a môžete sa aj zaregistrovať na konkrétny speed dating. V časti Blog sme pre vás pripravili odporúčania ako si vybrať speed dating, ako sa na neho pripraviť a sú v ňom aj svedectvá párov, ktoré si prostredníctvom tohto zoznamovacieho formátu našli manželských partnerov. V časti Udalosti nájdete tri pozvánky, dva na speed dating katRande naživo v Nitre a Bratislave a jeden online – narodeninový speed dating. Začiatkom budúceho týždňa ich doplnia speed datingy v Trenčíne, Košiciach, Trnave, Žiline a Sliači.

Veríme, že je to dobrá správa pre všetkých, ktorí obľubujú spoznávať nových ľudí naživo – z očí do očí, aj pre tých, ktorí to ešte nikdy neskúsili. Sledujte nás pravidelne a príďte sa aj vy zoznámiť a stráviť prijemný večer s novými ľuďmi. Budeme radi, ak túto stránku budete zdieľať s vašimi single priateľmi.

Svätá Rita, oroduj za nás!

Všetko dobré vám praje,

katRande tím    

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom