Gratulácie

Prijmite spolu s nami gratulácie k 1. výročiu katRande od niekoľkých slovenských osobností

Simonka  a Jozef Predáčovci, zakladatelia LPP – (Liga pár páru)

"Milé katRande, tešíme sa, že v dnešnom svete plnom rozdelenia je vašou hlavnou náplňou ľudí spájať.  Dávate im šancu  v "bezpečnom priestore" hľadať i byť nájdený.  Blahoželáme k narodeninám a prajeme vám, aby ovocím existencie katRande boli manželstvá - nové spoločenstvá lásky, ktoré budú odrážať Božiu lásku: vernú, bezpodmienečnú, milosrdnú, plodnú. Ďakujeme že si, katRande."  

 

Ján Buc, rímsko-katolícky kňaz, predseda ZKSM (Združenie kresťanských spoločenstiev mládeže)  

"KatRande ma za sebou prvý rok veľmi úspešného fungovania. Pripájam sa k zástupu gratulujúcich a chcem Vám všetkým popriať, aby ste mohli stále viac vidieť radosť a šťastie v tvárach tých, ktorí hľadajú a nachádzajú, ktorí klopú a je im otvorené. Verím, že Nebeský Otec sa teší ak sa Jeho deti tešia, prajem Vám aby ste boli  zoznamkou nádeje a radosti. Vďaka za Vaše úsilie a každú snahu byť nástrojom pre dobro človeka. Modlím sa za Vás aj za všetkých ktorí, prichádzajú na stránku katRande."  

 

Speváčka Janais

"KatRande k prvému výročiu prajem aby spojilo čo najviac ľudí hľadajúcich životnú lásku. Verím, že práve táto zoznamka bude miestom, kde človek v človeku nájde porozumenie a že kresťanské hodnoty spoja mnohých slobodných. Držím prsty a prajem veľa ďalších krásnych výročí."

Na našej fb stránke nájdete od Janais pieseň Chvíľa              

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom