Portugalsko – nový člen kathtTreff

Koncom októbra, na sviatok začiatku pontifikátu svätého Jána Pavla II. sa k nášmu medzinárodnému spoločenstvu kathTreff pripojila portugalská katolícka zoznamka datesCatolicos.org.

Sme veľmi radi, že manželia Antonio a Marta Pimenta de Brito sa rozhodli ponúknuť slobodným katolíkom v Portugalsku bezpečný a spoľahlivý priestor pre vzájomné spoznávanie, prostredníctvom ktorej si budú môcť nájsť svojich životných partnerov.

Je to dobrá správa aj pre nás, členov kathTreff, pretože sa nám tým otvárajú dvere pre nadväzovanie vzťahov aj v portugalskej časti Pyrenejského polostrova. Rodina katolíckych zoznamiek tak vzrástla na desať – Rakúsko, Nemecko, Maďarsko, Chorvátsko, Slovinsko, Litva, Lotyšsko, Slovensko, Česká republika a Portugalsko.

Každý člen katRande sa môže rozhodnúť, v ktorých štátoch si chce hľadať partnera. Ak chcete spoznať slobodných katolíkov v Portugalsku, využite túto možnosť kliknutím v nastavení svojho profilu na datesCatolicos.

Nech novú portugalskú katolícku zoznamku i nás posilnia slová svätého Jána Pavla II. ktoré počas slávnostnej homílie predniesol svetu, národom i ľuďom:

„Nebojte sa! Otvorte, dokorán otvorte dvere Kristovi! Otvorte pre jeho spasiteľnú moc hranice štátov, ekonomickým a politických systémov, šírte polia kultúry, civilizácie a rozvoja. Nebojte sa! Kristus vie, čo sa skrýva v človeku. Vie to iba on!“

KatRande tím

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom