Nebojte sa byť atraktívny!

Nie je žiadnou novinkou, že muži a ženy vnímajú atraktívnosť rozdielne. Zatiaľ čo mužov priťahuje na ženách fyzický výzor, ženy zaujíma povaha muža a jeho charakterové vlastnosti.

Pýtate sa, čo s tým na on-line zoznamke? Keďže sme ukrátený o osobný kontakt, treba sa o to viac sústrediť na čo najlepšiu sebaprezentáciu v profile.

Srdcom každého profilu je fotografia.

Ak profil nemá fotografiu, štvrtina ľudí na ňu ani neklikne. Dajte si námahu a vyberte zo svojho albumu fotografiu, ktorá vás vystihuje, je technicky kvalitná (ostrá, máte na nej dostatočne veľkú tvár). A hlavne, nebojte sa byť atraktívny! Dámy, práve si hovoríte, že takú fotku v albume nemáte? Poproste priateľov alebo skočte k profesionálnemu fotografovi. Uvidíte, že vaša námaha bude odmenená:-). A neostávajte len pri jednej fotografii. KatRande vám ponúka možnosť nahrať až 10 fotografii, čo znamená desať spôsobov povedať, kto ste.

Dobre vyplnený profil je vaše on-line predstavenie. Jeden múdry človek ma učil, že pri predstavovaní priateľa priateľovi, by sme mali zájsť ďalej, ako len povedať: "Toto je Peter a toto je Natália". Aby mohla vzniknúť vzájomná konverzácia, treba o človeku povedať čo robí, aké sú jeho záľuby, to, čím je výnimočný. Vytvoriť most, na ktorom sa môžu stretnúť a nájsť spoločné záujmy a ostať v dlhom rozhovore.

Na uľahčenia prvého „on-line rande“ stačí pravdivo, ale aj s humorom vyplniť konkrétne otázky v profile. Nezabudnite spomenúť vaše záľuby a nebuďte pri tom skromný. Aj profil môže byť atraktívny... Môže vám to trvať niekoľko minút, ale aj niekoľko hodín, či dní. Veľmi dôležité je profil si pravidelne aktualizovať.

Mnohých, hlavne dámy odradí, ak pri čítaní natrafia na hrubé gramatické chyby. Ak si nie ste istý, dajte si pravopis skontrolovať priateľom.

No a v neposlednom rade, buďte aktívny. Väčšina členov pri vyhľadávaní preferuje tých, ktorí môžu na ich správy hneď odpovedať.

katRande tím

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom