Príbeh lásky: Hľadal som ju, a ona našla mňa

Katka a Mišo

Katka: Členstvo na katRande som dostala ako darček od svojej kamarátky, ktorá si cez ňu našla manžela. Ja som mala voči zoznamkám predsudky, ale nechcela som byť nevďačná a tak som poďakovala a rozhodla som sa, že to vyskúšam. Chvíľu trvalo, kým som si vytvorila profil a našla fotku, s ktorou som bola spokojná. Po krátkom čase mi napísali dvaja chalani, s jedným z nich som sa aj stretla. Potom som sa rozhodla, že nebudem čakať ako Šípková Ruženka, kým ma niekto za sto rokov prebudí bozkom, ale že budem aktívna a napíšem ja. Z troch chalanov, ktorým som napísala, odpísal len Mišo. Pár týždňov sme si písali a prvé naše stretnutie bolo takmer pred rokom na vianočných trhoch v Trnave. Bol to kompromis, lebo obaja sme z malých miest a Trnava je na pól ceste. Bolo to nádherné obdobie. Zima pod nechtami, varené víno a koledy, ktoré sme poznali už naspamäť.

Mišo: Katka ma trochu prekvapila, keď mi napísala ako prvá. A hneď som jej odpísal. Bol som zvedavý, čo je to za dievča. Na fotke krásna, zo správ odvážna aj vtipná. Veľmi rýchlo som sa do nej zaľúbil.

Katka: V máji sme mali zásnuby a na jeseň sme sa stali manželmi. Našim mottom na svadonom oznámení bol citát: Boha nikto nikdy nevidel; ale keď sa milujeme navzájom, Boh ostáva v nás a jeho láska v nás je dokonalá. Prvý Jánov list 4, 7

Mišo: Som veľmi rád, že ma Katka oslovila, niekedy sa pýtam sám seba, čo by bolo, keby mi nenapísala. Spoznali by sme sa? Božie cesty sú nevyspytateľné: ja som hľadal ju a ona našla mňa.

Chceme poďakovať Bohu za dar lásky a zoznamke katRande za ich službu.

Katka a Mišo

Foto: Ilustračné

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom