Duchovná obnova s pátrom Ivanom Barusom

Ako riešiť prekážky z vnútorných zranení a stať sa stabilnejší vo vzťahu

 Koncom mája sa konala otvorená duchovná obnova katRande s pátrom Ivanom Barusom na tému Ako riešiť prekážky z vnútorných zranení a stať sa stabilnejší vo vzťahu.

Do Marianky, mariánskeho pútnického miesta pri Bratislave prišlo takmer 200 slobodných.

Program duchovnej obnovy začal už v piatok večer a počas troch dní bol veľmi pestrý. Prednášková časť bola zameraná na veľkých paralyzátorov partnerských vzťahov: nedostatok sebavedomia, strach a nerozhodnosť. A na druhej strane priblížil páter Barus konkrétne rady a postupy ako prekonávať tieto prekážky: Otcovská láska, vykupiteľská obeta Syna a sila Ducha Svätého.

V druhej prednáške hovoril páter Ivan o hriechu nečistoty, dôsledky na rozum, vôľu, vzťahy a manželstvo a zároveň konkrétne postupy ako sa naučiť žiť v čistote srdca.  

Súčasťou duchovného programu bola modlitbovú časť obnovy za požehnanie a uzdravenie zranení.

V nedeľu, už vo voľnejšej atmosfére odpovedal páter Ivan v diskusii na množstvo otázok týkajúcich sa partnerských vzťahov a zranení.

Súčasťou duchovnej obnovy bol aj zoznamovací večer, spoločný výlet na Malý Slavín, kde si zopár účastníkov zmeralo sily vo vybíjanej. Posledná aktivita sobotňajšieho večera bola interaktívna výmena názorov na pochopenie rozdielov medzi mužmi a ženami.

Na záver duchovnej obnovy si páter Barus aj účastníci dohodli na ďalšom stretnutí, pretože mnohé témy partnerských vzťahov ostali nedopovedané.

Fotografie z duchovnej obnovy nájdete na našej facebookovej stránke katRande.

Účastníkom obnovy na požiadanie fotografie pošleme.

Autor fotografie: František T.

katRande tím      

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom