Dámska volenka

„Rúcame“ stereotypy

 Naša sesterská rakúska zoznamka kathTreff zisťovala, ako sa zmenili tradičné formy zoznamovania. Žien sa pýtali, či už pozvali muža na prvé stretnutie a mužov, či boli pozvaní ženou. Dve tretiny žien napísali, že pozvali mužov na rande. Väčšina mužov hodnotila tieto stretnutia ako veľmi príjemné 47 % alebo príjemne 28 %. U žien bola spokojnosť o niečo nižšia, stretnutia hodnotili ako priemerné 42 %, veľmi príjemné 23 % a príjemné 13 %.

katRande zatiaľ podobný prieskum nerobila, ale z vašich reakcií vieme, že u nás vládnu stereotypy. Dámy, aj keď sú aktívnymi členkami ostávajú v úlohe spiacej princezny, čakajúcej na princa, ktorý ich osloví.  

Preto vyhlasujeme druhý ročník dámskej volenky. Zmeňme naše zmýšľanie, aby komunikácia na katRande bola plnohodnotná.

Nechceme obmedzovať mužov a postaviť ich do role čakajúcich alebo pasívnych. Len ich chceme poprosiť, aby vnímali dámy, ktoré ich oslovia ako seberovné. Dámy, neváhajte a oslovte mužov, ktorí Vás niečím zaujali. Možno ste v ich profiloch našli zaujímavé informácie, ktoré vás spájajú alebo sú vám jednoducho sympatickí.

On-line komunikácii je ochudobnená o osobný rozmer, nahraďme ju otvorenou komunikáciou z oboch strán.

Nalejme si čistého vína, na katRande ste prišli nájsť životného partnera a nikto z nás nemá čas len tak pasívne čakať, kým bude nájdený...

Budeme radi, ak na Fórum katRande – Čo vlastne ženy chcú?? napíšete svoj názor a budete diskutovať. Do diskusie ponúkame otázky:

Ženy: Oslovili ste už na katRande alebo inej zoznamke muža? Ak áno, aká bola jeho reakcia? Ak nie, prečo? Muži: Oslovila vás na katRande žena? Ako ste to vnímali?  

Zároveň Vás chceme poprosiť, aby ste sa zapojili do ankety na https://forms.gle/ZZcbXZGkfWiszYdC6.  

Prajeme Vám požehnaný víkend,

katRande tím

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom