Online zoznamka a online speed dating katRande

dostávajú zelenú

Kovidový semafór na Slovensku prechádza zo zelenej do červenej farby. Znovu pomaly vstupujeme do online komunikácie a vzťahov. Nemali by sme tento čas obmedzených sociálnych kontaktov považovať za „zabitý“, ale vedieť ho správne vyyužívať.

Sme zvyknutí, že v internetovom priestore nájdeme čo potrebujeme veľmi rýchlo. Lístky do divadla alebo na koncert, darčeky na Vianoce, donáškový obed atď. Tento „user friendly“ spôsob chcú mnohí využiť aj na interneotvej zoznamke. Na to však veľmi rýchlo zabudnite! Vzťahy potrebujú čas.

Najčastejšie chyby pri online zoznamovaní:

- Zaregistruje sa, ale na zoznamku nechodí.

- Je členom, hodiny si prezerá profily, ale nenaberie odvahu niekomu napísať.

- Na zoznamku chodí občasne, napíše správy rovnakého obsahu viacerým členom/členkám a čaká na odpovede. Je sklamaný/ sklamaná, keď mu nikto neodpíše, resp. odpíše rovnako povrchnú správu.

- Má krásny profil a čaká, že jej napíše rovnako krásny, inteligentný a rozhľadený ako je ona. Takže zatiaľ nikomu neodpísala a ak áno, ľutuje to.

Našli ste sa v tomto zozname? Ak áno, je čas zmeniť to. Skontrolujte si, či máte správne vyplnený profil a prečítajte si náš článok, kde nájdete základné pravidlá online komunikácie na zoznamke – Prvá správa je najdôležitejšia - https://www.katrande.org/index.php?id=168&details=xOCfruak

V tomto roku sme pre vás vytvorili aj novú stránku určenú na zoznamovacie večery – speed datingy katRande. Prezieravo sme ich začali robiť aj online. Po prvom – narodeninovom online speed datingu, ktorý dopadol veľmi dobre, rozbiehame v októbri online speed datingy pre rôzne vekové kategórie. Veľkou výhodou online speed datingu je, že nemusíte nikde cestovať, ale pohodlne zo svojho domova spoznávate nových ľudí. Viac si môžete prečítať v článku Ako prebieha online speed dating?: https://speeddating.katrande.org/ako-prebieha-speed-dating-online/Prajeme vám, aby ste tento čas prežili efektívne a plnohodnotne.Váš katRande tím

Zobraziť všetky novinky

Nájsť partnera pre život


Stať sa členom